Evenementenhal Hardenberg | 22, 23 & 24 oktober 2024

Evenementenhal Gorinchem | 26, 27 & 28 november 2024

Serving the dairy farmer … bekijk hier wat we daar onder verstaan.
Ingenieursbureau Heemskerk B.V.

Serving the dairy farmer … bekijk hier wat we daar onder verstaan.

Serving the dairy farmer ... dat is waar een team van ruim 90 medewerker dagelijk vol passie aan werken. Allemaal met hetzelfde doel: u als melkveehouder ondersteunen in een gezonde en efficiënte bedrijfsvoering.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Serving the dairy famer … Dit geld voor zowel onze rundveespecialist als onze magazijnmedewerker. Ruim 90 gepassioneerde medewerkers zijn dagelijks voor onze klant in de weer om onze klanten te ontzorgen. Voor vragen kunt u uw eigen rundveespecialist die uw bedrijf met vaste regelmaat bezoekt terecht. Zij gaan voor een preventieve aanpak, maar heeft u een probleem dan wordt deze vanuit verschillende invalshoeken benaderd om tot een effectieve oplossing te komen.

Om uw producten op tijd en op de juiste plek af te leveren hebben we een eigen transportdienst met vast medewerkers die bekend zijn met een agrarisch bedrijf. We zetten de spullen neer waar u ze nodig heeft en nemen lege kannen weer gratis mee retour. U hoeft ze alleen maar uitgespoeld voor ons klaar te zetten.

Uw rundveespecialist is uw eerste aanspreekpunt, maar daarnaast kunt u ook veel informatie op onze website terugvinden. Hier kunt u ook heel eenvoudig uw order plaatsen en uw eerder geleverde orders en facturen terugvinden. Met behulp van bestellijsten is het nog makkelijker een bestelling te plaatsen.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top