Evenementenhal Hardenberg | 22, 23 & 24 oktober 2024

Evenementenhal Gorinchem | 26, 27 & 28 november 2024

NIEUW: Klauwspray systeem van Abeos Agri Diensten
Abeos Agrarisch Bedrijf Service BV

Klauwspray systeem van Abeos Agri

Snel, efficiënt, effectief en beter voor mens, dier, milieu en portemonnee. Dat kenmerkt deze nieuwe klauwverzorgingsmethode. Het Klauwspray systeem van Abeos Agri Diensten maakt het gebruik van voetbaden overbodig.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Op vele bedrijven is de preventieve klauwgezondheid een arbeidsintensieve bezigheid om goed op orde te houden. Een voetbad plaatsen geeft stress onder het vee en is ongezond voor de veehouder door de middelen die hiervoor worden gebruikt. Abeos Agri wilt u graag helpen en heeft hierin samenwerking gezocht met Bio Enterprise. Het klauwspray systeem is de afgelopen periode getest bij klanten van ons en de resultaten mogen er zijn. Als specialisten op het gebied van klauwgezondheid bieden wij de mogelijkheid om deze service ook bij u uit te voeren.

Hoe werkt het?

U zorgt dat de te behandelen dieren vast staan in het voerhek. Een bedrijfsverzorger komt eerst de klauwen reinigen met een ontsmettingsmiddel. Vervolgens worden de klauwen behandeld met de “Intra Hoof fit spray“. In ongeveer 45 minuten kunnen 100 dieren behandeld worden. Deze dienst wordt in een frequentie van 1 keer per 2 weken uitgevoerd. Kleine moeite, veel profijt.

De voordelen

De dieren ervaren veel minder stress en het gebruik van stoffen als kopersulfaat en formaldehyde worden drastisch teruggedrongen. Het middel dat wordt gebruikt is milieuvriendelijk. Daarnaast komt het middel met deze manier van aanbrengen op de juiste plek, waardoor het resultaat erg goed is.

Interesse?

Heeft u interesse in deze manier van het preventief gezond houden van de klauwen van u dieren? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top