Evenementenhal Hardenberg | 22., 23. & 24. Oktober 2024

Evenementenhal Gorinchem | 26., 27. & 28. November 2024

Alfa Accountants en Adviseurs & ABAB

Alfa Accountants en Adviseurs

über uns

Alfa Accountants en Adviseurs biedt ondersteuning op financieel, fiscaal en juridisch gebied. Wij voelen ons sterk betrokken bij lokale ondernemers en weten als geen ander wat er speelt in de wereld van onze klanten. Met brede financiële kennis én specialistische branchekennis werken wij graag mee om van uw bedrijf een nog groter succes te maken. Vanuit een landelijk actieve organisatie met meer dan 1000 specialisten in accountancy en bedrijfsadvisering, maar met een kantoor bij u om de hoek.

Nachricht

Jobangebot

Senior strategisch adviseur agrarisch

Als senior strategisch adviseur ben je hét aanspreekpunt voor onze agrarische klanten voor vraagstukken op het gebied van bedrijfsontwikkeling, financiering, investeringen, strategie, samenwerking en meer. Je stelt ondernemingsplannen, begrotingen en liquiditeitsprognoses op en analyseert de technische en financiële resultaten. Je signaleert kansen en risico’s, spiegelt de klant en helpt om de juiste beslissingen te nemen. Omdat elke ondernemer en elke onderneming uniek is, blijft ons werk boeiend en uitdagend. Je werkt nauw samen met je collega’s van bedrijfskundig advies en van andere disciplines om de klant een integrale oplossing te bieden. Samen helpen we onze klanten verder te bouwen aan hun bedrijf.

Je werkt in een leuk team van 10 bedrijfskundig adviseurs met junioren en senioren, ieder actief op een eigen aandachtsgebied. Ons team werkt voor verschillende kantoren, gevestigd in Dodewaard, Gorinchem, Heythuysen, Raamsdonkveer en Uden. Raamsdonkveer wordt jouw standplaats.

Stellenangebot ansehen

(Senior) assistent accountant agro

Als (senior) assistent accountant ben je zelfstandig verantwoordelijk voor het opmaken van de jaarrekening, balans en winst en verliesrekening. Je doet dit voor de meer complexe klanten en helpt hen met de optimalisatie van de financiële administratie. Ons doel is het -voor de ondernemer- zo makkelijk mogelijk te maken door middel van slimme ICT-oplossingen. Samen met de accountants en adviseurs werk je aan een zo goed mogelijke dienstverlening voor onze klanten. Tot slot ga je aan de slag als senior? Dan vind je het een uitdaging om onze starters en junioren goed te begeleiden en je helpt ze groeien in het vak.

Stellenangebot ansehen

Teamleider Fiscaal Juridisch

Als teamleider ben je verantwoordelijk voor de aansturing, coaching en ontwikkeling van een team van ca. 7 fiscale en juridische adviseurs. Je bent het eerste aanspreekpunt voor je teamleden en zorgt voor een goede samenwerking, kwaliteit en efficiëntie. Je bent ook zelf actief betrokken bij de advisering van klanten op fiscaal en juridisch gebied. Je signaleert kansen en risico’s, onderhoudt contacten met de Belastingdienst en andere externe partijen. Als onderdeel van ons managementteam zie je het als een uitdaging om een significante bijdrage te leveren aan de groei van cluster Rivierenland.

Je vervult een veelzijdige rol waarin je onder andere de volgende verantwoordelijkheden hebt:
– Leidinggeven aan en motiveren van het team van fiscale en juridische experts.
– Zorgdragen voor een optimale samenwerking binnen het team en met andere afdelingen.
– Bewaken van de kwaliteit en voortgang van fiscale en juridische advieswerkzaamheden.

Stellenangebot ansehen

Agrarisch assistent accountant met coachingsrol

Ben je klaar om jouw expertise als assistent accountant te combineren met een rol die verder gaat dan cijfers alleen? Bij Alfa bieden we je een unieke kans om als coach het voortouw te nemen in de ontwikkeling van onze assistent accountants. Stap binnen in een omgeving waar jouw ervaring niet alleen erkend wordt, maar ook de basis vormt voor de groei van anderen.

Bij grotere opdrachten werken we samen in teamverband. De agrarische afdeling van kantoor Gorinchem bestaat uit twee teams met in totaal 20 personen, bestaande uit assistent-accountants, klantbeheerders en teamleiders.

Stellenangebot ansehen

Kontaktinformationen

Schick uns eine Nachricht

Scroll to Top