Evenementenhal Hardenberg | 22., 23. & 24. Oktober 2024

Evenementenhal Gorinchem | 26., 27. & 28. November 2024

MS Schippers / HyCare

MS Schippers / HyCare

über uns

HyCare wurde entwickelt, um Viehzüchtern auf der ganzen Welt dabei zu helfen, die Hygiene auf ihren Betrieben zu verbessern und sicherzustellen. Tierhalter, die sich für die Anpassung an die HyCare-Standards entscheiden, maximieren die Hygiene in ihrem Betrieb und damit auch die Gesundheit ihrer Tiere. Sie stärken das Immunsystem, verhindern die Einschleppung von Krankheitserregern, minimieren Kreuzkontaminationen und beseitigen Krankheiten nahezu. Dies führt zu einem geringeren Einsatz von Antibiotika, einem besseren Tierwohl und einer höheren Vorhersehbarkeit.

Produkte

Nachricht

Jobangebot

Bedrijfscoach HyCare Rundveehouderij

Coach jij onze klanten naar het hoogste niveau van hygiënemanagement als Bedrijfscoach HyCare Rundveehouderij?
Als Bedrijfscoach HyCare Rundveehouderij bij The Schippers Group ben jij de drijvende kracht achter de transitie van onze klanten naar de wereld van HyCare. Jouw rol draait niet alleen om begeleiding, maar ook om het wekken van enthousiasme en inzicht in het cruciale belang van hygiëne in de professionele veehouderij. Je bent een ware HyCare ambassadeur die klanten meeneemt in onze vijf pijlers om bedrijfsprocessen te verbeteren en duurzame winst te behalen!

HyCare

Het is bewezen: HyCare werkt! Deze uitgebreide en praktische methode stelt veehouderijbedrijven in staat om een gezonde omgeving voor hun dieren te creëren. Veehouderijbedrijven vergroten de grip op dagelijkse bedrijfsvoering en verbeteren de resultaten. Meer informatie over HyCare kun je hier (https://hycare.eu/nl/) vinden.

Stellenangebot ansehen

Area Manager Dairy Europe

Sta jij te popelen om Europa kennis te laten maken met onze nieuwste innovatie op het gebied van Melkvee als Area Manager Dairy Europe?
Als Area Manager Dairy Europe word je onderdeel van ons Export team. Dit team is erop gericht om onze topproducten via dealers in de markt te zetten in landen waar wij geen vestiging hebben. Zo hebben we kantoren in 14 landen, maar doen we business over de hele wereld. Op dit moment zoeken we iemand die onze nieuwste Melkvee innovatie – de AutoHoofClean (AHC) – in onze Europese exportlanden gaat introduceren. MS AutoHoofClean is een geïntegreerde, arbeidsarme en huidvriendelijke aanpak van voetbadmanagement. Na het enorme succes van de AHC in Noordwest-Europa zien we een grote markt voor ons in de rest van ons continent. Pak je koffer maar vast, want in deze functie zal reizen door Europa vaste prik zijn!

Meer informatie over de AHC? Check dan: https://www.msschippers.com/concepts/-c5101/

Stellenangebot ansehen

Accountmanager Binnendienst Rundvee

Als Accountmanager Binnendienst Rundvee bij The Schippers Group zet jij jouw adviesvaardigheden in voor het verbeteren van de diergezondheid. Je levert een belangrijke bijdrage aan de leefomstandigheden en gezondheid van rundvee in Nederland. Dit doe je door samen met de boeren te werken aan de hygiëne op hun boerderij, zoals zuiver drinkwater, reiniging en desinfectie van hokken, poriënvrije oppervlakken en optimale verzorgingsproducten. Een gezonde en schone leefomgeving is essentieel voor de gezondheid en groei van dieren.

De krimp in de veehouderij zien we niet als een bedreiging, maar als een kans. Veehouders zijn echte ondernemers en hebben ons harder nodig dan ooit. Jij gaat hen hierbij ondersteunen en begeleiden!

Stellenangebot ansehen

Adviseur Rundvee

Wist jij dat goede hygiëne het leven van een koe met gemiddeld één jaar (!) kan verlengen? Nee? Veel klanten ook niet dat is waar onze kansen liggen. De krimpende veestapel in Nederland en alleen maar groter wordende boeren in het buitenland noodzaken ons innovatief te zijn. Het is zaak om zoveel mogelijk te halen uit de dieren die we nog wel mogen houden. Dat is waar wij onze klanten bij helpen.

Hygiëne is een onderwerp dat lang onderbelicht is gebleven, maar juist daarmee bereik je fantastische resultaten. Wij hebben diverse programma’s ontwikkeld waarmee we onhygiënische omstandigheden en daarmee ziektes en infecties de wereld uit helpen. Denk dan aan programma’s omtrent zuiver drinkwater, klauwverzorging, reiniging en desinfectie, transitie en biosecurity. Al die programma’s samen noemen we HyCare. Meer en meer melkveehouders schakelen over naar HyCare en de resultaten mogen er zijn: gezondere dieren, betere producten en minder uitval. Help jij ons mee HyCare nog groter te maken?

Stellenangebot ansehen

Kontaktinformationen

Schick uns eine Nachricht

Scroll to Top