Evenementenhal Hardenberg | 22., 23. & 24. Oktober 2024

Evenementenhal Gorinchem | 26., 27. & 28. November 2024

Bodemkracht

Loonbedrijf van Vliet zoekt: (ervaren) monteur

Wij zijn op zoek naar een (ervaren monteur) om het team in de werkplaats te komen versterken. Momenteel hebben we vier monteurs met elk hun eigen specialisme. Vanwege een groeiend machinepark zijn we op zoek naar versterking van dit hechte team.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Als monteur maak je deel uit van een enthousiast team dat verantwoordelijk is voor de uitvoering van alle reparatie- en onderhoudsactiviteiten op locatie en in de werkplaats. Je verhelpt storingen, je verricht reparaties en brengt waar nodig veranderingen aan. Daarnaast draag je zorg voor het preventief onderhoud van het machinepark en zal je af en toe constructiewerk verrichten.

Wij vragen:

Relevante werkervaring op het gebied van hydrauliek en elektrotechniek is een pré.
Bij voorkeur specifieke aantoonbare werkervaring opgedaan in de grondverzetwereld en/of landbouw als monteur.
Je hebt relevante kennis van diverse (landbouw)voertuigen.
Je bent in staat om aan een grote diversiteit van machines verschillende werkzaamheden (gepland en ongepland) uit te voeren.
Je bent flexibel, accuraat, stressbestendig, een aanpakker en een doorzetter.
Wij bieden jou een fulltime functie binnen een hecht team met veel eigen verantwoordelijkheid en een grote mate van zelfstandigheid. De arbeidsvoorwaarden zijn goed. We vinden het belangrijk dat jij je thuis voelt binnen het bedrijf.

Lijkt jou dit wel wat? Neem dan eens contact met ons op, misschien zit jij binnenkort bij ons aan de koffie! Bel naar 0172-602597 en vraag naar Kelly of mail naar hr@loonbedrijfvanvliet.nl

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll to Top