Evenementenhal Hardenberg | 22., 23. & 24. Oktober 2024

Evenementenhal Gorinchem | 26., 27. & 28. November 2024

“Samen bouwen we aan de toekomst, duurzaam en verantwoord”
Dam Beton

“Samen bouwen we aan de toekomst, duurzaam en verantwoord”

Wij zijn trots om te delen dat we recentelijk 1200 ton duurzaam hoogovencement pneumatisch hebben gelost in onze eigen haven!

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

“Samen bouwen we aan de toekomst, duurzaam en verantwoord” 💪
Wij zijn trots om te delen dat we recentelijk 1200 ton duurzaam hoogovencement pneumatisch hebben gelost in onze eigen haven! Het cement werd aangevoerd per schip, wat niet alleen de logistieke efficiëntie ten goede komt maar ook onze ecologische voetafdruk verkleint. Het gebruik van hoogovencement is een belangrijke stap naar duurzamer bouwen en biedt talloze voordelen voor de betonindustrie.
Voordelen van Duurzaam Hoogovencement:
Milieuvriendelijk: Hoogovencement wordt geproduceerd met gerecyclede slakken uit de staalindustrie. Dit bespaart grondstoffen en verlaagt de CO₂-uitstoot aanzienlijk in vergelijking met traditioneel cement.
Uitstekende Duurzaamheid: Beton gemaakt met hoogovencement is beter bestand tegen agressieve milieus zoals gebieden met hoge zoutconcentraties of chemische invloeden. Dit maakt het bij uitstek geschikt voor infrastructuren zoals bruggen, tunnels, kades maar ook voor agrarische toepassingen.
Lange Levensduur: Dankzij de verbeterde weerstand tegen corrosie en agressieve chemische stoffen verhoogt het gebruik van hoogovencement de levensduur van betonconstructies. Dit leidt tot minder onderhoud en vervangende nieuwbouw.
Onze bijdrage aan duurzaamheid
Het pneumatisch lossen van hoogovencement sluit perfect aan bij onze duurzame visie. Door te kiezen voor scheepsvervoer en pneumatische lossystemen minimaliseren we onze impact op het milieu. Bovendien zorgt deze manier van lossen voor een optimalisatie van onze processen.
Beton voor de Toekomst
Het gebruik van hoogovencement in beton biedt niet alleen economische voordelen maar ook oplossingen voor de bouw van de toekomst. Door te investeren in innovatieve technologieën zetten wij ons in voor een duurzamere en meer robuuste bouwsector.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll to Top