Evenementenhal Hardenberg | 22., 23. & 24. Oktober 2024

Evenementenhal Gorinchem | 26., 27. & 28. November 2024

Stichting Abab

ABAB

über uns

.

Nachricht

Jobangebot

Adviseur tuinbouw

Ben jij een getalenteerd adviseur en heb je een duidelijke visie op ondernemen in de tuinbouw? En heb je de behoefte om strategische en operationele vraagstukken om te zetten naar waardevolle oplossingen? Dan is het tijd voor een volgende stap in je carrière. Wij hebben een mooie en uitdagende functie voor je! Je werkgebied ligt in de regio Breda, Den Bosch en omstreken.

Stellenangebot ansehen

Agrarisch bedrijfsadviseur

Bij ABAB help je ondernemers hun dromen waar te maken. Wij zijn voor ondernemers vertrouwenspersoon, probleemoplosser en coach ineen. Wil jij je als professional verder ontwikkelen, als mens groeien en trots zijn op je werkgever? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Als agrarisch bedrijfsadviseur werk je op een van de kantoren van ABAB. In overleg kun je werken op het kantoor wat bij jou en je werkdag past, bijvoorbeeld in Uden, Boxmeer, Den Bosch, Roosendaal, Helmond of Weert.

In de functie van agrarisch bedrijfsadviseur Mest en GLB (Gemeenschappelijk Landbouw Beleid) functioneer je als vaktechnisch specialist en ben je het aanspreekpunt voor onze agrarische klanten, actief in de akker-/tuinbouw en/of veehouderij.

Je bent bekend met de relevante wet- en regelgeving, zowel op landelijk als Europees niveau en houdt je kennis hierover voortdurend bij.

Stellenangebot ansehen

Kontaktinformationen

Schick uns eine Nachricht

Scroll to Top