Evenementenhal Hardenberg | 22, 23 & 24 oktober 2024

Evenementenhal Gorinchem | 26, 27 & 28 november 2024

Saskatoon Colostrum Company Ltd. (SCCL)

Saskatoon Colostrum Company Ltd. (SCCL)

Over ons

The Saskatoon Colostrum Company Ltd. (SCCL) is gevestigd in Saskatoon, Saskatchewan Canada. Sinds 1994 is SCCL gespecialiseerd in het met zorg verwerken van biest tot volle biestpoeder producten die wereldwijd ingezet worden voor het optimaliseren van biestmanagement protocollen.

De biest wordt ingezameld van koeien in Canada, Amerika, Mexico en Schotland. In 2019 heeft SCCL de oversteek gemaakt naar het Europese vasteland en wordt er inmiddels ook actief biest ingezameld bij een groot aantal melkveehouders in Nederland.

SCCL haar unieke verwerkingsproces maakt het mogelijk om biest in gedroogde vorm zo natuurlijk mogelijk te houden. Zonder onttrekking van biestvet en vrij gemaakt van ziekteverwekkers. Het resultaat is een waardevol biestproduct welke weer terug gebracht wordt in de sector ter vervanging of aanvulling van biest voor kalveren wanneer koeienbiest niet toereikend is.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Klaas-Willem Nieuwland op telefoonnummer: 06-30 26 85 57
Bernd Bolt op telefoonnummer: 06-10 91 05 08
———————————————————————————————————————————————————
Alta Genetics is de grootste en snelst groeiende particuliere KI organisatie ter wereld en levert genetica van o.a. de rassen Holstein, Jersey, Black Angus en Belgisch Witblauw.

Met het CONCEPT PLUS programma legt Alta een extreme focus op de kwaliteit en bevruchtend vermogen van het sperma. CONCEPT PLUS is de meest nauwkeurige beoordeling van bevruchtend vermogen in de sector.

Alta Genetics is meer dan alleen een leverancier van genetica. Innovatieve producten en programma’s op het gebied van fokkerij, vruchtbaarheid, gezondheid en bedrijfsmanagement onderscheiden ons van anderen. Het is de missie van Alta om waarde te creëren, vertrouwen te bouwen en resultaat te leveren bij melkveehouders wereldwijd.

Bij Alta zijn het de mensen die het verschil maken. Het is onze passie samen met u succes te behalen op het gebied van genetica, vruchtbaarheid en gezondheid, waarbij wij gebruik maken van onze kennis en internationale ervaring en u zo te helpen het beste uit uw genetische investering te halen.

Verdere informatie kunt u vinden op onze site: https://netherlands.altagenetics.com/
Voor vragen kunt u bellen naar 0594-620940 of mailen naar info@altagenetics.nl

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top