Evenementenhal Hardenberg | 22, 23 & 24 oktober 2024

Evenementenhal Gorinchem | 26, 27 & 28 november 2024

TamCom ICT service
TamCom ICT service

TamCom ICT services

Over ons

Als bedrijf in de agrarische sector zoek je mogelijk andere ICT-oplossingen dan het gemiddelde kantoor. Wat een geluk: daar zijn wij specialist in!

TamCom ICT Services richt zich op het leveren van hoogwaardige IT-oplossingen en -ondersteuning aan agrarische klanten. Met je bedrijf in de agrarische sector weet jij als geen ander dat je niet meer zonder goed werkende ICT kan. Zo denken wij er ook over.

Onze bedrijfsvisie is om klanten volledig te ontzorgen door het bieden van maatwerkoplossingen voor het beheer van hun IT-infrastructuur. Dit omvat onder andere het leveren van netwerkoplossingen (WiFi), hardware, camerasystemen (observatie) en digitale werkplekinrichting. Daarnaast bieden wij ook cloudoplossingen en security aan. Dit alles in combinatie met een proactieve houding zorgt voor volledige ondersteuning en functionele en up-to-date apparatuur en software.

Bij TamCom ICT Services geloven we in een persoonlijke aanpak en werken we nauw samen met onze klanten om hun specifieke behoeften te begrijpen en te vervullen. Lees meer over onze diensten en producten in de onderstaande categorieën.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top