Evenementenhal Hardenberg | 22, 23 & 24 oktober 2024

Evenementenhal Gorinchem | 26, 27 & 28 november 2024

Kalfsupport B.V.
Kalfsupport B.V.

Kalfsupport B.V.

Over ons

Een team van Kalveropfokspecialisten met een grote passie voor kalveren! Dat zijn de mensen achter Kalfsupport.

Het kalf staat bij ons centraal! En dat maakt onze werkwijze zo bijzonder. Wij bekijken de opfok vanuit het oogpunt van wat het kalf nodig heeft.

Wilt u de kalveropfok verbeteren, maar weet u niet hoe? Dat zijn de momenten waarop wij graag in actie komen. Wij komen niet om kritiek te geven. Maar wij willen samen met u het kalveropfokproces stap voor stap doorlopen om het zo te optimaliseren. Dit doen wij door op een open en transparante wijze samen met u te kijken naar de behoefte van het kalf. Want ieder kalf telt!

We zijn ervan overtuigd dat met de juiste werkwijze en de juiste producten de kalveropfok binnen elk melkveebedrijf geen ondergeschoven, lastig onderdeel hoeft te zijn, maar juist een mooie start naar productieve melkkoeien.

Nieuws

Vacatures

Spezialist für Kälberaufzucht

Kalveropfokspecialist Noord-Holland en Friesland

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Kom dan bij Kalfsupport werken als Kalveropfokspecialist voor de regio Noord-Holland en Friesland!

In deze functie bied je ondersteuning bij de kalveropfok, zodat de melkveehouder met plezier met de opfok bezig is. Hoe? Door te kijken hoe de kalveropfok beter of efficiënter kan. En daarnaast te adviseren wat de kalveren nodig zijn om te groeien tot gezonde en productieve melkkoeien. Want ieder kalf telt!

Vacature bekijken

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top