Evenementenhal Hardenberg | 22, 23 & 24 oktober 2024

Evenementenhal Gorinchem | 26, 27 & 28 november 2024

Abeos Agrarisch Bedrijf Service BV

Agrarische Bedrijfsverzorging

Product delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Beschrijving

Of u nu op vakantie gaat, ziek wordt of tijdelijke ondersteuning nodig heeft, aan onze ruim 250 goed opgeleide vakkrachten kunt u het werk met een gerust hart overdragen.

Ervaren vakspecialisten
De bedrijfsverzorgers van Abeos zijn in vaste dienst. Naast hun ruime ervaring die ze in de praktijk opdoen, wordt er aandacht gegeven aan bijscholing. Zodat u kunt vertrouwen op een vakkundige kracht. Wanneer u de bedrijfsverzorger het hardst nodig hebt, wilt u immers kunnen vertrouwen op de vakkennis.

Van melker tot storingsservice
De wortels van Abeos liggen in de agrarische sector. Van daaruit zijn we sterk verbonden met de melkveehouderij. Veel van onze leden zijn actief in deze branche. Onze medewerkers hebben uitgebreide ervaring opgedaan met de werkzaamheden in de melkveehouderij, vooral omdat ze zelf vaak uit deze branche afkomstig zijn. Zo weten zij precies wat u van hen verwacht. In de melkveehouderij levert Abeos onder andere ervaren melkers.

Dienstenaanbod in de melkveehouderij:

Melkers
Storingsservice
Klauwverzorging
Veescheren
Mollenbestrijding
Melkers gezocht
Kunt u hulp gebruiken bij de verschillende melkbeurten? Geen probleem voor de medewerkers van Abeos. Wij hebben ervaren en flexibele melkers in dienst. Zij hebben ervaring met verschillende melksystemen en kunnen dus zo bij u aan de slag. Het maakt niet of het gaat om avond-, weekend- of ochtendmelkbeurten. Onze melkers kunnen op elk gewenst moment ingezet worden.

Storingsservice

U kunt de alarmpieper van uw melkrobot (tijdelijk) uitbesteden aan een medewerker van Abeos. Bij calamiteiten zorgen zij ervoor dat problemen worden opgelost. Zo heeft u de handen helemaal vrij voor eventuele andere werkzaamheden.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top