Evenementenhal Hardenberg | 22, 23 & 24 oktober 2024

Evenementenhal Gorinchem | 26, 27 & 28 november 2024

Bodemkracht

Loonbedrijf van Vliet zoekt: planner agrarisch transport

Ben jij toe aan een uitdagende planningsfunctie in een informeel familiebedrijf?

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Naast onze ruim 70 medewerkers in de uitvoering, werken wij met 10 mensen op kantoor in een hecht team. Iedere functie op kantoor is ontstaan door te kijken naar de kwaliteiten van de medewerk(st)er.

Momenteel zijn wij op zoek naar iemand die onze vrachtwagenchauffeurs gaat aansturen, een: planner agrarisch transport (full time)

Functie omschrijving:

Jij wordt het aanspreekpunt voor de transportafdeling en regelt alles voor onze 10 vrachtwagenchauffeurs van het begin tot het eind. Je verzorgt de dagelijkse planning, stuurt de chauffeurs operationeel aan, verwerkt de urenregistratie en verzorgt de facturatie. Daarnaast zijn wij bezig met een nieuw planningssysteem, waarbij wij jouw hulp goed kunnen gebruiken. Onze vrachtwagens rijden door het hele land maar tijdens het mestseizoen voornamelijk in onze regio. Naast de mesttransport rijden wij in het najaar ook mee in de bietencampagne en doen wij andere transportwerkzaamheden. Aangezien de werkzaamheden voornamelijk in de agrarische sector plaats vinden, is het van belang dat je bekend bent met deze sector.

Functie eisen:

Voor deze functie verwachten wij het volgende van jou:
– Plannen en organiseren zit je in het bloed
– Je bent bekend met de agrarische sector
– Je kunt prioriteiten stellen en bent zeer nauwkeurig
– Je hebt HBO werk- en denkniveau
– Je bent enthousiast, leergierig en flexibel

Kortom, hou jij van plannen en organiseren en ben je bekend met de agrarische sector? Vind je het leuk om binnen een klein team te werken? Kun je prioriteiten stellen en doe je alles graag nauwkeurig? Wie weet is deze functie dan wel wat voor jou!

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top