Evenementenhal Hardenberg | 22, 23 & 24 oktober 2024

Evenementenhal Gorinchem | 26, 27 & 28 november 2024

Saskatoon Colostrum Company Ltd. (SCCL)

Product delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Beschrijving

Nauwkeurige tochtdetectie met gezondheid monitoring.
Alta COW WATCH biedt een compleet, nauwkeurig en stabiel systeem voor betrouwbare tochtdetectie. Naast het signaleren van tocht is het systeem ook in te zetten voor het monitoren van de gezondheid van uw veestapel.

Voor het oppikken van signalen zijn voor elke koe tags voor de nek en de poot beschikbaar. Deze hebben verschillende functies. Zo kunnen ze, naast nauwkeurige signalering van tocht, ook melding geven over de gezondheid van het dier. Bijvoorbeeld wanneer de voerinname daalt. Of wanneer de statijd van een dier langer dan normaal is. Aan de hand van deze meldingen kan gepaste actie ondernomen worden en potentiële gezondheidsrisico’s voorkomen worden.

Alta COW WATCH neemt 24 uur per dag en 7 dagen per week op grote afstand het gedrag en de bewegingen van de dieren waar. Het alarmeert direct wanneer één van de dieren extra aandacht nodig heeft. Dat kan zijn omdat ze tochtig is en geïnsemineerd moet worden, mogelijk een gezondheidsprobleem heeft of wanneer er een aanpassing in het diermanagement gedaan moeten worden. U heeft zelf de regie in handen en bent daarmee in staat om op het juiste moment de dieren op de juiste manier te behandelen. Dit brengt rust en bespaart tijd, wetende dat je continu het meeste en beste uit elk dier van de veestapel haalt.

Naast vreet- nu ook herkauwmonitoring!
Alta COW WATCH is de eerste en enige aanbieder met deze gecombineerde optie.

ALTIJD EXACT WETEN OF UW KOEIEN VOLDOENDE VRETEN én HERKAUWEN?

Met Alta COW WATCH krijgt u een bericht bij afwijkend vreet/herkauwgedrag
Zeer waardevolle informatie, met name tijdens opstart en droogstand
Samen met Alta COW WATCH naar de optimale melkproductie!

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top