Evenementenhal Hardenberg | 22, 23 & 24 oktober 2024

Evenementenhal Gorinchem | 26, 27 & 28 november 2024

Wopereis Groep

Servicemonteur Melksystemen (Boumatic/Dairymaster)

Vacature: Servicemonteur Melksystemen - Doetinchem/Staphorst Ben jij een techneut met passie voor de agrarische sector? Als servicemonteur bij Wopereis Melksystemen BV en Wopereis Vredeveld Melksystemen BV ben je verantwoordelijk voor het installeren, onderhouden en repareren van melksystemen bij melkveehouderijen. Je werkt zelfstandig en in teamverband, biedt technisch advies en lost storingen op. We zoeken een mbo-opgeleide techneut met affiniteit voor de sector, klantgericht, flexibel en bereid om storingsdiensten te draaien. Wij bieden een uitdagende baan met uitstekende arbeidsvoorwaarden, ontwikkelmogelijkheden en een informele werksfeer. Interesse? Stuur je cv en motivatie naar [vacature@wopereis.nl.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Vacature: Servicemonteur Melksystemen (Doetinchem en Staphorst)

Wopereis Melksystemen BV en Wopereis Vredeveld Melksystemen BV zoeken een servicemonteur met technische kennis en passie voor de agrarische sector. Je bent verantwoordelijk voor het installeren, onderhouden en repareren van melksystemen bij melkveehouderijen. Daarnaast geef je technisch advies aan klanten en zorg je ervoor dat de systemen optimaal blijven functioneren. Je werkt zelfstandig en in teamverband, met de bereidheid om storingsdiensten te draaien, ook buiten kantoortijden.

Functie-eisen:

Mbo-opleiding in elektrotechniek, mechatronica of landbouwmechanisatie
Affiniteit met de agrarische sector
Rijbewijs B (BE is een pre)
Klantgericht, communicatief, zelfstandig en flexibel
Wopereis biedt:

Een afwisselende baan in een groeiend familiebedrijf
Marktconform salaris, goede arbeidsvoorwaarden
Mogelijkheden voor opleiding en persoonlijke ontwikkeling
Bedrijfsauto, laptop en telefoon van de zaak
Standplaatsen in Doetinchem of Staphorst
Over ons:
Wopereis is een toonaangevende leverancier van innovatieve melk- en stalinrichtingssystemen. Wij leveren totaaloplossingen voor moderne melkveehouders en staan bekend om onze hoogwaardige service.

Interesse? Stuur je cv en motivatie naar vacature@wopereis.nl onder vermelding van ‘Vacature Servicemonteur Melksystemen’. Vragen? Bel Dennis Rutjes via 0314 33 59 41.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top