Evenementenhal Hardenberg | 22, 23 & 24 oktober 2024

Evenementenhal Gorinchem | 26, 27 & 28 november 2024

Reesink Agri

Product delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Beschrijving

De RAUCH MDS.2, kenmerkt zich door een aanzienlijk grotere MDS-voorraadtank met een inhoud van maximaal 2.000 kg. Bovendien is de MDS.2-serie voorzien van een tweetal nieuw ontwikkelde Multi-Disc-M2 strooischijven met precieze strooischoepen en heeft een werkbreedte van maximaal 24 m.

Comfortabel, snel en zonder gereedschap, kunnen de MDS-strooischijven aan de gewenste bemesting en werkbreedte bij basis- en overbemesting en grensstrooien worden aangepast.

Nieuwe accenten worden gelegd op de RAUCH MDS.2 met zijn moderne ontwerp. De eenvoudig in te stellen hydraulische of elektronische doseerschuifinrichting en de makkelijk bereikbare schaalverdeling zijn aan de voorzijde van de strooier gemonteerd.

Deze bevinden zich precies in het gezichtsveld van de bestuurder en buiten het vervuilingsgebied. Aanpassingen in de toedieningssnelheid met de elektrische E-Click doseerschuiven of de rijsnelheidsafhankelijke QUANTRON-Adosering kunnen tijdens het rijden eenvoudig worden geregeld. Functionele, optionele waarschuwingsborden met duurzame LED-verlichting zorgen voor een hoge verkeersveiligheid, zelfs bij slecht zicht

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top