Evenementenhal Hardenberg | 22, 23 & 24 oktober 2024

Evenementenhal Gorinchem | 26, 27 & 28 november 2024

Wopereis Groep

Stalinrichting

Product delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Beschrijving

Wopereis is een bekende naam als het gaat om stalinrichtingen. Het leveringsprogramma is compleet, veelzijdig en wordt in eigen huis ontwikkeld en gefabriceerd. Daarbij werken we vanuit onze speerpunten: deskundig advies, kwaliteit en een betrouwbare nazorg.

Kwaliteit & maatwerk
Omdat elke stal anders is en de wensen uiteenlopend zijn, leveren wij maatwerk. Met een enthousiast team, flexibele productie, snelle levering en een vlotte montage heeft Wopereis alles in huis voor een optimale huisvesting van jouw vee. Om de kwaliteit tijdens het gehele proces te garanderen, doen wij vrijwel alles in eigen beheer.

Complete stalinrichting
Het brede assortiment van Wopereis bestaat onder andere uit ligboxafscheidingen, voerhekken, scheidingshekken, voerlig- en eenlingboxen, opdrijfsystemen en rvs drinkbakken in diverse lengtes. Bij de vervaardiging worden de materialen met zorg geselecteerd. Hierdoor kan een lange levensduur worden gerealiseerd.

Gezonde en hygiënische leefomgeving
Voor een hygiënisch, comfortabel leefklimaat voor het vee in de stal levert Wopereis innovatieve voeraanschuifrobots, mestschuifsystemen en -robots. Ook hebben we een breed assortiment aan koe- en rubbermatten voor een optimaal lig- en loopcomfort van het vee. Tevens kun je bij ons terecht voor koeborstels en ventilatietechniek.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top