Evenementenhal Hardenberg | 22, 23 & 24 oktober 2024

Evenementenhal Gorinchem | 26, 27 & 28 november 2024

ONB Bouw
ONB Bouw

ONB Bouw

Over ons

ONB Bouw is een aannemersbedrijf dat zich volledig richt op utiliteitsbouw, met specialisatie in renovatie, onderhoud en nieuwbouw van loodsen, bedrijfsgebouwen, opslagruimtes en kantoorpanden. We hebben ruime ervaring in sectoren zoals akkerbouw, havenindustrie en industrie in het algemeen. Ons team van ervaren vakmensen, met meer dan 15 jaar aan expertise, staat bekend om een laagdrempelige en betrouwbare aanpak.

Wat ons onderscheidt, is dat wij zoveel mogelijk werkzaamheden in eigen beheer uitvoeren. Met eigen personeel, gereedschap, voertuigen en materiaal zorgen we ervoor dat projecten soepel en efficiënt verlopen. Door zo min mogelijk uit te besteden, behouden we controle over de kwaliteit en voortgang, en werken we nauw samen met onze opdrachtgevers om elk project perfect af te stemmen op hun wensen.

Nieuws

Vacatures

Werkvoorbereiding

Werkvoorbereiding

Wij zoeken een ondernemende werkvoorbereider met sterke communicatieve vaardigheden en ervaring met bouwtekeningen, die zowel in ZZP- als loondienstverband kan werken. In deze uitdagende rol krijg je veel vrijheid, groeimogelijkheden, en ruimte voor eigen inbreng binnen een enthousiast team.

Vacature bekijken
Montagemedewerker

Montagemedewerker

Wij zoeken een ervaren en zelfstandige montagemedewerker met technisch inzicht en oog voor detail, die constructies met precisie kan monteren. We bieden een hands-on rol binnen een vakbekwaam team, met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. ZZP’ers zijn welkom en zowel uren als salaris zijn bespreekbaar.

Vacature bekijken
Administratief medewerker

Administratief medewerker

Ben jij nauwkeurig, geordend en heb je ervaring met administratie? Kom ons team in Harderwijk versterken met een flexibele parttime functie (16-20 uur). Stuur je cv en motivatie naar info@onbbouw.nl!

Vacature bekijken

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top