Evenementenhal Hardenberg | 22, 23 & 24 oktober 2024

Evenementenhal Gorinchem | 26, 27 & 28 november 2024

Alfa melktechniek

Product delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Beschrijving

Milk Sustainability Center (MSC) is een digitaal ecosysteem dat melkveehouders helpt de efficiëntie en duurzaamheid van hun melkveebedrijf te verbeteren.
Melkveehouderij is een complexe business zonder systeemintegratie tussen gewas- en dierprestaties. Melkveehouders gebruiken vaak vijf tot zeven verschillende, niet-verbonden softwareoplossingen. MSC verbindt deze softwareoplossingen voor de melkveehouder om een holistisch beeld te geven van de duurzaamheid van het bedrijf.

Melkveehouders zullen het Milk Sustainability Center gebruiken om de efficiëntie van het nutriëntengebruik (NUE) voor stikstof-, fosfor-, kalium- en kooldioxide-equivalent (CO2e) te monitoren, voor hun hele bedrijf, specifieke velden of hun veestapel.
MSC zal ook gegevens verstrekken waarmee melkveehouders hun prestaties kunnen vergelijken met andere melkveebedrijven en belangrijke verbeterpunten kunnen identificeren. MSC streeft ernaar melkveehouders te bedienen, onafhankelijk van merk landbouwmachine of bedrijfsmanagement software.

Met als doel melkveehouders in staat te stellen een holistisch beeld van hun bedrijf te krijgen, bundelden DeLaval en John Deere hun krachten om MSC te creëren.
MSC is cloudgebaseerd voor desktop of mobiele apparaten, gebouwd en mogelijk gemaakt door Dairy Data Warehouse BV (DDW), een in Nederland gevestigd bedrijf dat al 10 jaar actief is en data-oplossingen biedt voor duurzame zuivel.
Melkveehouders, adviseurs, handelaren en andere partners kunnen ook worden uitgenodigd om de gegevens in MSC in te zien.

Na autorisatie van de boer worden de gegevens van DeLaval Plus en het John Deere Operations Center automatisch naar het Milk Sustainability Center gehaald. Handmatige gegevensinvoer wordt verminderd, waardoor een hoge gegevenskwaliteit wordt gegarandeerd en uiteindelijk een heel boerderijsysteem – velden, koeien, werknemers, adviseurs, machines en andere activa – efficiënt samenwerkt.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top