Evenementenhal Hardenberg | 22, 23 & 24 oktober 2024

Evenementenhal Gorinchem | 26, 27 & 28 november 2024

DeLaval feiert 140-jähriges Bestehen in der Milchwirtschaft
Alfa melktechniek

DeLaval viert 140-jarig bestaan in melkwinning

DeLaval blijft zich inzetten voor voortdurende innovatie voor melkveehouders over de hele wereld

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Sinds de oprichting op 5 april 1883 heeft DeLaval zich ingezet voor baanbrekende oplossingen die melkveehouders en hun dieren helpen. Dit is en blijft een continue proces en focus binnen het bedrijf. “Het is onze rol om het dagelijks leven van melkveehouders te verbeteren door innovatie, kwaliteit en betrokkenheid. Dit betekent dat we duurzamere manieren moeten vinden om voedsel te kunnen produceren. Zodat melkveehouders succesvol kunnen zijn en in de toekomst de wereld van hoogwaardig voedsel kunnen voorzien”, zegt Paul Löfgren, DeLaval President & CEO.

Gustaf de Laval was een uitvinder en liefhebber die het bedrijf 140 jaar geleden heeft opgericht. “Als we iets kunnen leren van onze lange geschiedenis, dan is het wel dat continue innovatie en oplossingen, waarbij de klant centraal staat, ons heeft gebracht waar we nu staan”, zegt Löfgren.

Automatisering en digitalisering worden steeds belangrijker in de melkveehouderij en de vraag van klanten neemt toe. “We zijn dankbaar voor en trots op het blijvende vertrouwen van onze klanten in ons en onze oplossingen. Vandaag vieren we onze historie, maar meer dan dat zetten we ons in voor de toekomst, om onszelf uit te dagen de geest van Gustaf de Laval na te leven. Wij zullen, samen met onze dealers, partners en klanten, helpen deze geweldige sector naar de toekomst te leiden. Het bedrijf dat is gestart door een uitvinder zal niet stoppen met uitvinden,” aldus Löfgren.

Over DeLaval
DeLaval is wereldmarktleider op het vlak van melkwinningsapparatuur en oplossingen voor de melkveehouderij en maakt duurzame voedselproductie mogelijk, rekening houdend met melkkwaliteit en oog voor dierwelzijn. Onze oplossingen en systemen worden gebruikt door miljoenen melkveehouders verspreid over de wereld, elke dag opnieuw.

DeLaval is 140 jaar geleden ontstaan in Zweden toen uitvinder Gustaf de Laval de melkseparator patenteerde. Vandaag is DeLaval actief in meer dan 100 landen en biedt werk aan meer dan 4500 medewerkers.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top