Evenementenhal Hardenberg | 22, 23 & 24 oktober 2024

Evenementenhal Gorinchem | 26, 27 & 28 november 2024

DeLaval komt met nieuw concept: VMS™ batch-melkopstelling
Alfa melktechniek

DeLaval komt met nieuw concept: VMS™ batch-melkopstelling

DeLaval komt met een nieuw concept: VMS™ batch-melkopstelling – een andere kijk op automatisch melken voor grote melkveebedrijven

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

DeLaval VMS™ Batch melken – Eenvoud en flexibiliteit
Met het nieuwe VMS™ Batch melkenconcept van DeLaval kunnen grote melkveestapels profiteren van de voordelen van een melkrobot, zonder dat dit veel veranderd of invloed heeft op het dagelijkse management. De melkveehouder gebruikt de melkrobot twee tot drie keer per dag, met vaste melksessies. De routine is vergelijkbaar met een conventionele melkstal., maar de arbeidsefficiëntie is veel hoger. Een voorbeeld is het melkveebedrijf in Italië van Renato Aceto, die met 8 VMS™-boxen 450 koeien gaat melken met slechts 1 medewerker.

DeLaval VMS™ Batch melken – Gemakkelijk en gerustellend
De DeLaval VMS™-V300 serie biedt nieuwe mogelijkheden voor het segment met grote koppels koeien. Het DeLaval InSight systeem is in staat om spenen te vinden zonder enige (handmatige) ondersteuning of inleerproces. Het is een zelflerend systeem, waarbij deze technologie zorgt voor snel, efficiënt en nauwkeurig aansluiten. Ook bij nieuw melkte koeien. Met een toevoeging aan de software, kunnen melkveehouders gebruik maken van een modus voor batchmilking, waarbij de gebruiker op afstand meerdere stations tegelijk kan bedienen. Voor totale zekerheid en ontzorging, biedt DeLaval een InService All-inclusive pakket aan. Hiermee kan de melkveehouder een totaal serviceplan afsluiten inclusief reinigings- en dipmiddelen en preventief service onderhoud.

Lees meer op onze website

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top