Evenementenhal Hardenberg | 22, 23 & 24 oktober 2024

Evenementenhal Gorinchem | 26, 27 & 28 november 2024

Flynth
Flynth

Flynth

Over ons

Hoe wilt u uw rundveebedrijf continueren? Wat zijn daarvoor de kansen en mogelijkheden? Hoe voldoet u aan alle wetgeving, terwijl u tegelijkertijd het rendement maximaliseert?

Wat is uw stappenplan voor de toekomst?
In onze stand kijken we graag samen met u naar uw stappenplan voor de toekomst. Welke kansen voor duurzame ontwikkeling zijn er voor uw rundveebedrijf? Hoe kunt u verduurzamen? En welke subsidies kunt u hiervoor benutten?

Kom naar onze stand en laat u bijpraten over onder meer:
• vergunningen en financiering
• subsidiemogelijkheden
• kansen van regelgeving (GLB)
• perspectief met stikstof
• scenario’s (voor de toekomst)
• bedrijfsopvolging en bedrijfsoverdracht

Vertel ons uw ambities. Dan brengen wij de mogelijke scenario’s voor u in kaart.

Flynth. Het beste advies dat we je kunnen geven.
Flynth is Nederlands grootste adviseur en accountant voor het midden- en kleinbedrijf. Flynth stimuleert ondernemers om het maximale te halen uit hun ondernemerschap. We voorzien hen vroegtijdig van de juiste cijfers en geven daar het beste advies bij, gericht op de toekomst. Onze diepgaande branchekennis leidt tot vernieuwende inzichten en praktisch perspectief. Flynth is er voor de ondernemer én de onderneming in alle levensfasen.

Neem contact op
Wilt u sparren over de toekomstmogelijkheden voor uw rundveebedrijf? Bent u benieuwd wat Flynth voor u kan betekenen? Onze adviseurs staan voor u klaar. Neem contact met ons op via info@flynth.nl of vul het contactformulier in.

Nieuws

Vacatures

Junior bedrijfsadviseur Agro (Almelo)

Als junior bedrijfsadviseur bij Flynth krijg je de kans om onder begeleiding van ervaren adviseurs te groeien in bedrijfsadvies. Je werkt voor klanten in de melkveehouderij, tuinbouw en akkerbouw en houdt je bezig met klantrelaties, bedrijfsanalyses en tussentijdse cijfers. Ook ondersteun je bij commerciële activiteiten.

Wil je verder groeien in je carrière en bijdragen aan het succes van onze klanten? Vragen of even sparren? Stuur ons een e-mail!

Vacature bekijken

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top