Evenementenhal Hardenberg | 22, 23 & 24 oktober 2024

Evenementenhal Gorinchem | 26, 27 & 28 november 2024

Offringa BV

Product delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Beschrijving

Valtra Unlimited VIEW – Vision-based Intelligent Electronic Warnings – is een nieuwe functie die is uitgebracht voor het 10-jarig jubileum van Valtra Unlimited. “De Unlimited VIEW-oplossing is een uitstekend voorbeeld van de toekomstvisie van Valtra Unlimited, aangezien we ons steeds meer richten op het ontwikkelen van intelligente oplossingen die voldoen aan de behoeften van klanten.” Zegt Senior Manager, Brand Management, Unlimited Operations, Petri Loukiala.

VIEW is een cameragebaseerd ondersteuningssysteem voor tractorbestuurders dat de veiligheid in het verkeer en op het veld verhoogt. Het systeem detecteert automatisch verkeer dat voor de tractor kruist bij het rijden met voorwerktuigen zoals voortanks, sneeuwruimers en maaiers, enz.

VIEW toont drie weergaven met de linker-, rechter- en achtercameraperspectieven. Het systeem schakelt automatisch over naar de achteruitrijcamera wanneer de tractor achteruitrijdt en toont automatisch de twee camerabeelden aan de voorkant wanneer de richtingaanwijzer aan staat. Bij het achteruitrijden detecteert een achteruitrijcamera mensen en verkeer achter de tractor om ongelukken te voorkomen.

Het systeem gebruikt ISOBUS-informatie en machine learning-algoritmen om gevaren te identificeren en de bestuurder te waarschuwen. Het stressniveau van de bestuurder wordt verlaagd omdat de monitor met hoge resolutie op een intuïtieve manier informatie en visuele meldingen aan de bestuurder weergeeft. Camerabeelden en akoestische meldingen kunnen onderweg worden gewijzigd.

Deze Unlimited-optie is beschikbaar, af fabriek gemonteerd, via de Unlimited Studio, waar klanten ook extra camera’s en andere optionele accessoires kunnen laten monteren.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top